Kik is állnak a 3D nyomtatás mögött?

 

Dékány Péter vagyok, a DDD&S Társalapítója, Ügyvezető Igazgatója.

Szegeden a Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem Kereskedelem – Marketingből. Ez volt az első lépés ahhoz, hogy a cégalapítás mellett tegyem le a voksom. Ezek után a Déri Miksa Szakközépiskolában folytattam tanulmányaimat, mint Gépgyártástechnológiai technológus. Itt mindent megtanítottak ami ahhoz szükséges, ami az én szakterületemen való érvényesüléshez elengedhetetlen.
Amint elvégeztem a szakomat, rögtön vissza is hívtak tanítani, mint CNC szakoktató. Jelenleg is tanítok, ugyanis számomra nagyon fontos az, hogy a jövő nemzedéke is megfelelően átfogó tudással és nyitott szemmel rendelkezzen.
Az életben a legfontosabb az önkifejezés bármilyen formában is, legyen az egy szobor, labdarúgás vagy egy saját magad által kifejlesztett termék.

 

Sárkány Károly - a DDD&S Társalapítója

Szegeden a Déri Miksa Szakközépiskolában végeztem Gépész technikusként, itt nagyon sokat tanultam a szakmáról elméletben és gyakorlatban egyaránt. Az iskola után rögtön egy tervező irodában tudtam elhelyezkedni, ami által az iskolában szerzett tudásomat felsőbb szintre tudtam helyezni. Petivel az iskola után is megmaradt a jó kapcsolat és így eldöntöttük, hogy megalapítjuk a DDD&S-t.
Az én feladatom az lett a csapatban, hogy a megfelelő emberekkel felvegyem a kapcsolatot és elmondjam, mivel foglalkozunk. Ezt a feladatot azért is én kaptam, mert a műszaki érdeklődés mellett vonz még a kereskedelem és marketing, sokszor beleszoktam mélyedni, hogyan tudjuk maximálisan kiszolgálni és megtartani a vásárlóinkat, hogy elégedettek legyenek velünk.
Szabadidőmben sokat szoktam olvasni, tervezgetni, és nagyon szeretem a labdarúgást. Magamat határozottnak, kedvesnek és segítőkésznek tartom, sokat foglalkozom önfejlesztéssel.
Fontosnak tartom, hogy mindenkinek legyenek megvalósítható álmai, még ha azok olyan elérhetetlennek tűnnek is, a sajátom, hogy a szabadság érzésével együtt minőségi életet tudjak élni.